Eski bakandan çok konuşulacak paylaşım! AKP içindeki kavgaya gönderme mi yaptı?

Şehircilik ve Çevre eski Bakanı Erdoğan Bayraktar sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Bayraktar'ın paylaşımı AKP içerisindeki çatlağa gönderme mi yaptı tartışmalarını gündeme getirdi.

Eski Şehircilik ve Çevre Bakanı Erdoğan Bayraktar sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yaptı.

Bayraktar paylaşımında, “Tavassutla iş yapmanın birçok mahsurları var… Referanslara bakmak, verileri incelemek ve liyakati dikkate almak iyidir. Açıkgözler, tatlı su kurnazları, tüfekçiler, çöp çatanlar ve çalışmadan edinenler bitiriyor bizi…” ifadelerini kullandı. 

Erdoğan Bayraktar’ın bu paylaşımı AKP içindeki tartışmalara bir gönderme olarak yorumlandı.

Eski Şehircilik ve Çevre Bakanı Erdoğan Bayraktar, hakkındaki yolsuzluk iddialarının ardından bakanlığı bırakmıştı. Toplu Konut İdaresi (TOKİ) eski Başkanı da olan Bayraktar, AKP’den 24. Dönem Trabzon Milletvekiliydi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Özel: 'Artık halkın gözünden de gönlünden de düşmüş bir iktidar var'
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek tutuklandı
İmamoğlu: CHP’li Belediyeler adaleti, şeffaflığı ve halkla birlikte yönetme kültürünü inşa eden umut merkezleridir
Özgür Özel: İktidarın baskı rejimine çevirmeye çalıştığı bir ülkedeyiz
Tutuklamalar da sonucu değiştirmiyor: CHP hâlâ önde görünüyor