Erdoğan'ın yanı başındaki isim Cemil Çiçek'ten dikkat çeken sözler: 'Herkes, her şeyi en iyi kendisinin bildiği iddiasında, yine, kimse kimseyi dinlemiyor'

Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Cemil Çiçek'in sözleri dikkat çekti. Sabah yazarı Yavuz Donat'a konuşan Çiçek, “Herkes, her şeyi en iyi kendisinin bildiği iddiasında, yine, kimse kimseyi dinlemiyor" dedi.

AKP’ye yakınlığıyla bilinen Sabah gazetesi yazarı Yavuz Donat, “Güle güle Ramazan hoş geldin bayram” başlıklı bir yazı kaleme aldı.

Donat bugünkü yazısında, Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Cemil Çiçek ile olan görüşmesine de yer verdi.

AKP içerisinde eleştirel çıkışlarıyla bilinen Çiçek’in, “Herkes, her şeyi en iyi kendisinin bildiği iddiasında, yine, kimse kimseyi dinlemiyor" sözleri ise dikkat çekti.

Yazının ilgili kısmında Çiçek’in sözleri şöyle:

"Bir zamanlar... Fransız antropolog, Amazon yerlilerinin yaşantılarını incelemek istemiş... Aralarına girmiş. Erkekler, bütün gün dağda, ormanda, av peşinde.  Akşam olunca... Büyük bir ateş yakılıyor... Ateşin çevresinde herkes konuşuyor.  Ve her konuşan kendini övüyor. 'En büyük avcı benim... Aslan da avlarım, kaplan da, geyik de.' Ama kimse kimseyi dinlemiyor... Herkes kendini anlatıp, duruyor.  Biz de, Amazon yerlilerine döndük... Siyasetçiler konuşuyorlar... Hepsi, birinci parti olduğu iddiasında... Ama birbirlerini dinleyen yok. Akşamları televizyonu aç... Tartışma programları... Herkes, her şeyi en iyi kendisinin bildiği iddiasında... Yine, kimse kimseyi dinlemiyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Ertuğrul Özkök: Hülya’nın “roasted domuz” fırçası reytingi arttırdı mı, düşürdü mü?
AKP'li vekile istifa yetmedi, CHP sıraları sert çıktı: Öldürelim mi adamı
Hedefte 'Laiklik Bildirisi' var: Erdoğan'ın tepki gösterdiği bildiriyi Yusuf Tekin yargıya taşıyor!
AKP'li vekillerden ikinci 'yoklama' skandalı: Meclis Başkanvekili Celal Adan'dan sert tepki geldi!
ABD Büyükelçiliği önünde Küba protestosu