Erdoğan'ın fotoğrafı sosyal medyada gündem oldu: "Reis yine teröristlerle iş birliği yapmış"

Bahçeli'nin sözleri gündemdeki yerini korurken Erdoğan, Adana Lezzet Festivali'nde kebapçılarla bir araya geldi.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, Adana Lezzet Festivali'nde kebapçılarla bir araya geldi. Erdoğan'ın kebapçılarla çekilen karesine çok sayıda yorum geldi.

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin, partisinin grup toplantısında söylediği 'bölücü kebapçılar' sözleri gündemdeki yerini koruyor.

Bahçeli, "Teröre yardım ve yataklık yapan bölücü kebapçıların işsizlikte payı vardır” ifadelerini kullanmış ancak bu sözlerle kimi işaret ettiği anlaşılamamıştı. 

Bahçeli'nin bu açıklamalarının ardından AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, Adana Lezzet Festivali'nde kebapçılarla bir araya geldi. Erdoğan'ın kebapçılarla çekilmiş fotoğraf karesine sosyal medyadan yorum yağdı.

Kullanıcıları, "Kebapçılarla ilgili son kararınız mı?", "Bölücü kebapçılarla kebap keyfi", "Çözüm süreci", "Bölücü değil miydi bu kebapçılar" yorumları yaptı. 

İşte o yorumlardan bazıları:

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Arınç'tan İmamoğlu açıklaması: Erken öten horozun başını keserler
Özgür Özel kürsüden duyurdu: Gümrük vergisinden Trump mı çıktı?
Randevu alamadığı için tokalaşmamıştı: İrfan Karatutlu'nun AKP'ye geçince ilk ziyareti Sağlık Bakanı'na oldu
AKP kulislerinde açık rahatsızlık: ‘Vatandaş hizmet alamıyor, sandıkta bedeli ağır olur’
Yankı Bağcıoğlu: 'En ufak eleştirinin dahi orduevi yasağıyla bastırılmaya çalışılması uygun değil'