Erdoğan'dan; yüz yüze eğitimde verdiğimiz arayı uzatıyoruz açıklaması

Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrası yaptığı açıklamda yüz yüze eğitimde aranın 15 Şubat 2021'e kadar uzatıldığını açıkladı. 

 

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı.

Yılın son kabine toplantısı yaklaşık üç saat sürdü.

Erdoğan Kabine Toplantısı sonrasında, koronavirüs salgını nedeniyle yüz yüze eğitime verilen aranın 15 Şubat 2021 tarihine kadar uzatıldığını duyurdu. 

Erdoğan'ın açıklaması şöyle oldu:

Vaka sayısında düzenli düşüşe uygun olarak kısıtlama tedbirlerini dikkatle gözden geçiriyoruz. Vatandaşlarımıza tamam diye ifade ettiğimiz temizlik, maske, mesafe kurallarına sıkı bir şekilde riayet etmelerini bekliyorum.

Gelişmelerin ümitvar olduğunu gördük. Okullarımızdaki yüz yüze eğitime verdiğimiz arayı 15 Şubat 2021'e kadar uzatıyoruz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

'Özgür Özel liderliğinde, partimizi iktidara getireceğiz'
Mansur Yavaş: Operasyonlar devam edecek, belli
Özgür Özel'den 'emekli aylığı' çıkışı! Gelecek haftayı işaret etti: 'O tarihi oylamada eksiksiz olacağız!'
Ekrem İmamoğlu Silivri'den emeklilere seslendi: 'Geçim derdini bitireceğiz'
Kanada'dan Trump'ı kızdıracak Çin açılımı