Erdoğan'dan canlı yayında Abdulkadir Selvi'ye: Köşenden gereğini yapacaksın, Ahmet Hakan yapıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yandaş Abdulkadir Selvi‘nin “Şehir hastaneleri ile konusunda muhalefetin sesi biraz kesildi. Nasıl karşılıyorsunuz?” sorusuna dikkat çeken bir yanıt verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CNN Türk ve Kanal D'nin ortak yayınında Ahmet Hakan, Hande Fırat, Zafer Şahin ve Abdulkadir Selvi’nin sorularını yanıtladı.

Program sırasında Abdülkadir Selvi, Erdoğan’a “Şehir hastaneleri ile konusunda muhalefetin sesi biraz kesildi. Nasıl karşılıyorsunuz?” diye sordu.

 “Valla Abdülkadir Bey artık köşenden gereğini yapacaksın” diyerek Selvi’ye yanıt veren Erdoğan, daha sonra gülümseyerek “Bak Ahmet bey (Hakan) gereğini yapıyor” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

CHP ve İYİ Parti’den tepki: ‘Hava kuvvetleri güçlendirilmeli, diplomatik yalnızlaşma önlenmeli’
Trump: Erdoğan övgüyü hak ediyor, Netanyahu da buna katılıyor
Yılmaz Büyükerşen aktif siyaseti bıraktı: 'Kendimi emekli ettiğimi duyuruyorum'
Özgür Özel'den 'Mansur Yavaş' mesajı: 'Anadolu'yu ayağa kaldırır'
AKP’de ‘ekran’ operasyonu: Televizyona çıkacak 20 AKP’li vekil belirlendi