'Erdoğan tokat attı' denilen eski bakan AKP'ye ayar verdi: Paylaşımını kısa sürede sildi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendisine tokat attığı ileri sürülen Spor eski Bakanı Suat Kılıç sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda dikkat çeken ifadeler kullandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başbakanlığı döneminde tokat attığı iddia edilen Gençlik ve Spor eski Bakanı Suat Kılıç, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla dikkat çekti.

Suat Kılıç paylaşımında seçimin yaklaştığı mesajını vererek, Külliye’nin yanlış adımlar attığını dile getirdi. 

Suat Kılıç daha sonra bu paylaşımını sildi. 

Eski Bakan o paylaşımında, “Elinin altında daha iyileri var. İyi süzmeli, en iyileri seçmelisin. Zaman daralıyor, en iyileri sahaya sürmekte tereddüt etmemelisin. Senin misyonun skoru korumak değil, farklı kazanmak. En iyilerle olmana engel olanlar kötüdür. Elemeye buradan başlarsan yol yeniden açılır” ifadelerini kullanmıştı.

 İşte silinen o tweet:

FETÖ SUÇLAMASI YÖNELTİLMİŞTİ

Görevden ayrılmasından sonra Kılıç'a, AKP'ye yakın Yeni Şafak gazetesi tarafından 'FETÖ' suçlaması yöneltilmişti. Gazetede yayımlanan haberde, "Milli Eğitim Bakanlığı Müşteşarı Yusuf Tekin'i 2013 yılında FETÖ adına tehdit eden kabine üyesinin dönemin Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç olduğu ortaya çıktı" denilmişti.

Yeni Şafak haberine, Suat Kılıç'ın 17-25 Aralık'tan sonra görevden alındığı bilgisiyle devam ederek, "Suat Kılıç'ın, kendisiyle birlikte bakanlığa getirdiği çok sayıda bürokrat da FETÖ'cü olduğu gerekçesiyle KHK'larla ihraç edildi" ifadeleriyle devam etmişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Sosyalist belediye başkanının eşinin lüks çizmeleri tepki çekti
MHP'li Yıldız: SDG'ye verilen süre doldu
“Millet İradesine Sahip Çıkıyor” mitinglerinin 78’inci adresi belli oldu
CHP’liler, yılbaşını Silivri’de karşıladı...
Tuncer Bakırhan'dan 'süreç' açıklaması: 'Birileri CHP'yi dışına itmeye çalışıyorsa, demek ki ortada bir oyun var'