Erdoğan, konteynerde kalan binlerce yurttaşı unuttu... 6 Şubat'ı böyle andı: 'Sözümüzü tuttuk'

Bugün 6 Şubat depremlerinin 3. yıldönümü... 3 senedir barınmadan altyapıya, eğitimden sağlığa pek çok soruna çözüm bulunmadı. Kentler ‘normalleşmedi.’ Erdoğan depremzede mağdurları unuttu.

Türkiye'nin sarsan, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinin 3. yılında hayatını kaybedenler anılıyor.

360 BİNİ AŞKIN YURTTAŞ KONTEYNERLERDE...

Depremden bu yana 3 yıl geçmesine karşın 360 bini aşkın yurttaş konteynerlerde yaşamaya çalışıyor.

Sorumluların yargılandığı deprem davaları ise ağır yürüyor. Kentler ise "normalleşmiş" değil.

ERDOĞAN, 6 ŞUBAT'I BÖYLE ANDI: 'SÖZÜMÜZÜ TUTTUK'

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ise 6 Şubat mesajında "sözlerini tuttuklarını" iddia etti.

X hesabından bir paylaşım yapan Erdoğan, "Bugün Allah’ın izniyle bu işin altından kalktık, 3 yıl gibi kısa sürede şehirlerimizi yeniden imar ve ihya ettik. Sözümüzü tuttuk" ifadelerini kullandı.

Erdoğan'ın paylaşımı şöyle:

"3 yıl önce bugün yaşadığımız iki büyük deprem sebebiyle Rahmet-i Rahman’a kavuşan kardeşlerimizi unutmayacağız. 

Onların hatıralarını kalbimizde ve zihnimizde daima yaşatacağımıza, emanetlerine sahip çıkacağımıza, depremde yıkılan şehirlerimizi tekrar ayağa kaldıracağımıza dair milletimize söz verdik. 

Bugün Allah’ın izniyle bu işin altından kalktık, 3 yıl gibi kısa sürede şehirlerimizi yeniden imar ve ihya ettik.

Sözümüzü tuttuk."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

'Hangi partiye asla oy vermezsiniz' anketinde sonuçlar açıklandı
Yeniden Refah Partisi'nden 'umut hakkı' açıklaması: 'En gerçekçi yol referandum'
Zeydan Karalar hakkında tahliye kararı verildi
AKP'li vekile tepki büyük: Kendisi 150 TL'ye yiyor, 500 TL'ye satıyor
İmamoğlu’ndan AB liderlerine ‘Gümrük Birliği Modernizasyonu’ çağrısı: Ertelenemez bir zorunluluk olarak görüyorum