Erdoğan ile ilgili anısını anlattı: "Kendi ağzından çıkmış cümledir”

Abdullah Güzeldülger, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile olan bir anısını anlattı.

Eski TMSF Finansman ve Tahsilat Daire Başkanı, Gelecek Partili Abdullah Güzeldülger, geçmişte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yaşadığı Kasımpaşa'da bankacılık yaptığını hatırlatarak, Erdoğan'la olan bir anısını anlattı.

Gazeteci Nevşin Mengü'nün sorularını yanıtlayan Güzeldülger şu ifadeleri kullandı: 

“Cumhurbaşkanı Kasımpaşa’da tüccar iken ticari işletmeyi başarısızlıkla sonuçlandırıyor. Ben Kasımpaşa’da bankacılık yaptığım için biliyorum. Oradaki muhitten duyduğum şuydu. Cumhurbaşkanı ticarette başarısız olunca ‘Biz ticarette beceremedik, herhalde bizim rızkımız siyasettedir” deyip siyasete girmiştir yani. Anlatabildim mi? Ticarette başarısız olduğu kanıtlanmıştır. Bilmez yani."

Nevşin Mengü’nün “Bu da bomba oldu Abdullah Bey” sözlerine Güzeldülger, “Ben biliyorum. ‘Siyasette rızkımızı arayacağız’ demiştir yani, kendi ağzından çıkmış cümledir” karşılığını verdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Özgür Özel, Deniz Göktaş'la görüşmesini anlattı: 'Gülümseyen görüntümü vermemek için 4-5 kez yürüttüler'
Erdoğan eski danışmanına sosyal medyadan paylaşım yapma demiş: Dikkate alınmıyorum çıkışı...
Bahçeli 'Makama dönmeli' çağrısı yapmıştı... İçişleri Bakanlığı'ndan Ahmet Türk kararı
Balçova Belediye Başkanı Onur Yiğit görevden uzaklaştırıldı
Gökhan Günaydın'dan Sincan Cezaevi önünden tepki: 'İnsanlara zulüm ediyorsunuz'