Erdoğan ‘Genç Dostu Şehirler Kongre ve Sergisi’nde konuştu: "Şehirlerde insana dair bir eksiklik varsa o şehir bir taş yığını olarak kalmaya mahkumdur"

Erdoğan, ATO Congresium'da ‘Genç Dostu Şehirler Kongre ve Sergisi’nde konuştu.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, ATO Congresium'da ‘Genç Dostu Şehirler Kongre ve Sergisi’nde konuştu.

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

"(Sel ve orman yangınları) Siyasi parti ayrımı gözetmeden yardım çalışmalarında yer alan tüm belediyelerimize şahsım, milletim adına teşekkür ediyorum.

Milletin ciğerini yakan bir musibetten siyasi rant devşirmeye çalışmanın hiçbir izahı olamaz.

Devletimiz Van, Elazığ depremi sonrasında vatandaşına verdiği sözü nasıl eksiksiz yerine getirmişse sel ve yangında zarar görenlerin yaralarını da saracak.

Şehirler altyapı ve mimari bakımdan ne kadar güçlü olursa olsun insana dair bir eksiklik varsa o şehir bir taş yığını olarak kalmaya mahkumdur.

Bizim artık bedeller ödemeye değil planlı, programlı, geçmişe sahip çıkan, geleceği kucaklayan şehircilik modellerine ve uygulamalarına ihtiyacımız var.

Genç dostu, çocuk dostu, yaşlı dostu, kadın dostu, engelli dostu velhasıl insan dostu şehirler kurmalıyız."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Erdoğan'ın Başdanışmanı Mustafa Akış'tan Ahmet Davutoğlu'na ağır sözler: 'Sizinle vakit kaybedecek durumda değiliz'
DEM Partili Oluç: 'Sürecin ritim yakalaması açısından umuyoruz adımlar atılacak'
CHP'li il belediye başkanları toplantısının yeri ve tarihi belli oldu
Erdoğan'ı üzecek sonuç: CHP birinci parti, ikinci turda muhalefet adayları önde
CHP'li Günaydın 'belge' ile seslendi: 'Kumpaslarınız elinize yüzünüze bulaşıyor!'