Erdoğan, 'en genç vekil'e sitem etti: 'Gençlere anlatmıyor musun?'

Gruplar halinde partisinin milletvekilleriyle görüşen Cumhurbaşkanı Erdoğan, yapılan hizmetlerin gençlere yeteri kadar anlatılamadığından dert yandı.

Erdoğan dün düzenlenen istişare toplantısında bir grup milletvekili ile görüştü. Bu görüşmede 2023 seçimlerinin önemine vurgu yapan Erdoğan, yapılan hizmetlerin gençlere yeteri kadar anlatılamadığından dert yandı.

EN GENÇ VEKİLE DERT YANDI: GENÇLERE ULAŞAMIYORUZ

Bu sorunun bir an evvel çözülmesi gerektiğini ifade eden Erdoğan, topu 2018 seçimlerinde Türkiye'nin en genç milletvekili olarak Meclis'e giren Rümeysa Kadak'a attı. Milliyet'te yer alan detaya göre Kadak'a "Gençlere hizmetlerimizi anlatıyor musun?" sorusunu yönelten Erdoğan, "AK Parti'nin gençlere ulaşamadığı gibi şeyler söyleniyor. Bizim gençlerle ilgili hiç oy kaybımız yok. Anketlerde görüyoruz; onlar bize daha yakın ama biz kendimizi ifade etmekle ilgili bir sorun yaşıyoruz" ifadelerini kullandı.

"GENÇLİK HAYALİMİZ, DERDİMİZ VAR" DEMİŞTİ

Geçtiğimiz aylarda TBMM Genel Kurulu'nda Gençlik ve Spor Bakanlığı 2022 yılı bütçesi görüşülürken söz alan Rümeysa Kadak, yaptığı konuşmada gençliğe vurgu yaparak şunları söylemişti: "Bizim bir gençlik hayalimiz, derdimiz var. Gençlerin kendi yeteneklerini keşfedebildikleri alanlara kolaylıkla ulaşabildikleri, bu alanlara ulaşımlarını kolaylaştırdığımız ve aynı şekilde doğuda yaşayan arkadaşlarımızın kodlama robotik öğrenmemesinin tek sebebinin canlarının istememesi olduğu, gençlerin hayal kurmaktan çekinmediği ve bu hayalleri gerçeğe dönüştürdüğü, her bir arkadaşımızın spor, kültür, sanat faaliyetlerinden eşit faydalanabildikleri bir ülke hayal ediyoruz. Her genç için çalışmaya devam edeceğiz."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Erdoğan eski danışmanına sosyal medyadan paylaşım yapma demiş: Dikkate alınmıyorum çıkışı...
Bahçeli 'Makama dönmeli' çağrısı yapmıştı... İçişleri Bakanlığı'ndan Ahmet Türk kararı
Balçova Belediye Başkanı Onur Yiğit görevden uzaklaştırıldı
Gökhan Günaydın'dan Sincan Cezaevi önünden tepki: 'İnsanlara zulüm ediyorsunuz'
Saadet ile Yeniden Refah partisi anlaştı: Yeni ittifak açıklandı