Erdoğan 'doları bozdurun' dedi: Gelecek Partisinden, 'Dövizle yapılan sözleşmeleri TL’ye çevir'

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, Erdoğan'ın "Tüm vatandaşlarımızdan birikimlerini dövizden TL'ye çevirerek üretim ve istihdama katkı sağlayacak yatırımlara yönelerek mücadelemize destek vermelerini bekliyorum" çağrısına yanıt verdi.

 

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, vatandaşlara çağrıda bulunarak birikimlerini dövizden TL’ye çevirmelerini istedi.

Erdoğan’ın çağrısına yorum yapan Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, milletin bu çağrıya destek vereceğini söylerken, Erdoğan’ın da öncülük etmesi gerektiğini ifade etti ve hazine garantili yol-köprü işlerinde döviz üzerinde yapılan sözleşmelerin Türk Lirası’na çevirilmesinin iyi bir başlangıç olacağını söyledi.

Erdoğan: Vatandaşlarımdan bize ve ekonomi yönetimimize güvenmelerini istiyorum

Ümit Özdağ, Twitter hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Sn. Erdoğan’ın bu çağrısına milletimiz destek verecektir. Hatta Sn. Erdoğan kendi çağrısına bizzat öncülük de edecektir.

Mesela hazine ve geçiş garantili yol-köprü müteahhitlerinin dövizle yapılan sözleşmelerini TL’ye çevirerek iyi bir başlangıç da yapacaktır…"

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

YENİ Parti, genel merkezini Parti Meclisi toplantısı ile açtı: ‘Yeni bir ev kurar gibiyiz’
Özgür Özel açıkladı: İmamoğlu'nun basılmayan kitabına toplatma kararı!
AKP'li Büyükgümüş'ten 'erken seçim' açıklaması
Ekrem İmamoğlu'ndan, Akın Gürlek'e 'canlı yayın' yanıtı: 'İlk gün ne dediysek arkasındayız!'
Gökçeklerin yurt dışındaki serveti ifşa oldu