ERDOĞAN CUMHURBAŞKANI ADAYI OLMAYACAK

YAŞAR OKUYAN: HASTALIĞINI ve YORGUNLUĞUNU BAHANE EDEREK ERDOĞAN ADAY OLMAYACAK

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eski Bakanı Yaşar Okuyan Bizim YV'de Burcu Uğur'un sorularını yanıtladı. 

Cumhurbaşkanlığı seçimi için muhalefetin, seçim tarihi netleştiğinde adayını açıklayacağını belirten Okuyan, muhalefetin bu. konuda gerekli çalışmaları yaptığını belirtti. 

"Ekim 2022'de seçim yapılacağını tahmin ediyorum. YSK şimdiden üç ihale yaptı. Seneye yapılacak olan bir seçim için neden hazırlık yapıyorsunuz" diyen Okuyan "kamuoyu araştırmalarının sonucuna göre kıvıramayacağını düşünürse hastalığını, yorgunluğunu bahane ederek katılmayabilir. Ama kendisi yurt dışına tedavi için gider mi tartışmaları da var diliyorsunuz. Ama göre gider" dedi. 

Süleyman Soylu için ise "pek Soylu bakanı bekleyen akıbet, hayra alamet değildir" diyen Yaşar Okuyan MHP, Cumhurbaşkanlığı adayları konusunda da açıklamalarda bulundu. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

CHP’liler, yılbaşını Silivri’de karşıladı...
Tuncer Bakırhan'dan 'süreç' açıklaması: 'Birileri CHP'yi dışına itmeye çalışıyorsa, demek ki ortada bir oyun var'
Mansur Yavaş, hakkında verilen soruşturma iznine itiraz dilekçesi verdi
MHP'li Semih Yalçın'dan 'süreç' açıklaması: CHP'yi hedef aldı, 'yasal düzenleme' vurgusu yaptı!
Özgür Özel, 2026'dan tek dileğini açıkladı... 'IŞİD' endişesini paylaştı: 'Büyük bir hareket kabiliyeti kazandılar'