Erdoğan, Babacan’a çok kızdı: Yazıklar olsun

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın, Altılı Masa’nın “Ortak Politikalar Mutabakat Metni” için “Avrupa görecek, aferin Türkiye’ye diyecek” sözlerine tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Yazıklar olsun sana” diyerek tepki gösterdi.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan dün katıldığı bir canlı yayında, 6’lı Masa’nın ‘Ortak Politikalar Mutabakat Metni’ne ilişkin görüşlerini açıklayarak, “Bütün Avrupa’dan bunu izliyorlar. Ben Davos’taydım orada kaç tane gazeteci belli başlı gazetelerin sahipleri Genel Yayın Yönetmenleri orada. Geldiler bana hepsi sordular ‘Ne yapıyorsunuz?’ Ben de anlattım, bir İspanyol gazeteciye de mülakat verdim. Onların hepsine bunları anlattım, dediler ki çok güzel bir şey. Yapıyoruz dedim. Şimdi Avrupa’dan da bakacaklar aferin Türkiye‘ye diyecekler” ifadelerini kullandı.

Babacan’ın bu sözlerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan eleştiri geldi.

AKP Grup Toplantısı’nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “İçlerinden bir tanesi çıkmış diyor ki; ‘Batı bize aferin diyecek’. Yazıklar olsun” ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

İşte Özgür Özel'in masasındaki anket
Kadrolu itirafçı Tolgahan Erdoğan hakkında iddia: Operasyonu önceden haber verip 10 bin dolar istedi
Bahçeli'nin 'askeri hastaneler açılmalı' çağrısı TBMM'de karşılık bulmadı: AKP'den ret, MHP'de 'sessizlik'
Resul Emrah Şahan'dan Sivas Katliamı mesajı: 'Madımak Utanç Müzesi olmalı'
'İmamoğlu'yla ayrılık' iddialarına Özgür Özel'den yanıt: 'Bu üçlü Türkiye'nin kaderini değiştirecek'