Erdoğan 18 yıl sonra ilk kez yarın CHP'yi ziyaret edecek

Erdoğan, 18 yıl sonra ilk kez CHP Genel Merkezi'ni ziyaret edecek ve Genel Başkan Özgür Özel ile görüşecek.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, yarın CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e yarın saat 16.00'da iade-i ziyarette bulunacak.

Görüşme CHP Genel Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Erdoğan ve Özel ilk görüşmelerini 2 Mayıs'ta gerçekleştirmişti. AKP Genel Merkezi'nde gerçekleştirilen görüşmede, CHP İstanbul Milletvekili Namık Tan ve AKP Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş yer almıştı.

CHP Genel Başkanı Özel, ikinci görüşmede de aynı heyetlerin olacağını açıklamıştı.

Erdoğan ile Özgür Özel'in görüşmesinde emekli ve asgari ücret zammı, Gezi tutukluları, kayyum atamaları gibi çok sayıda konu başlığının masada olması bekleniyor.

Erdoğan en son 2006 yılında CHP Genel Merkezi'ne gitmişti.

Erdoğan, CHP’nin yeni genel merkezine taşınması dolayısıyla dönemin CHP Genel Başkanı Deniz Baykal’a “Hayırlı olsun” ziyaretinde bulunmuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Ekrem İmamoğlu'ndan CHP milletvekillerine mektup: "Sesimizin her haneye ulaşması ve yüreklere değmesi hayati önemde"
Özgür Çelik, iktidarın amacının CHP’yi muhalefet edemez hale getirmek olduğunu açıkladı: ‘Türkiye bu karanlıktan çıkacak’
Ekrem İmamoğlu: Benim tutuklanmam ‘Terörsüz Türkiye’ sürecine yönelik en büyük sabotajdır
DEM Parti'den İYİ Partili Arslan'a yanıt: Sözde 'talep listesi' uydurmadır
‘Adana'dan Silivri'ye Özgürlük Yürüyüşü’ düzenleyen CHP'liler Aksaray’a ulaştı