Ekrem İmamoğlu'ndan "Hiçbir şey yapmadı, anca konuşuyorsunuz" diyenlere videolu yanıt! "İcraatlarımızla konuşuyoruz"

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Ekrem İmamoğlu ne yaptı? Hiçbir şey yapmadı, anca konuşuyorsunuz" diyenler için bir video paylaştı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, iptal edilen 31 Mart seçimlerinin ikinci yıl dönümünde Twitter hesabından "İcraatlarımızla konuşuyoruz" notunu düşerek bir paylaşım yaptı.

2019 yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesi seçimlerine AKP'li Binali Yıldırım ve CHP'li Ekrem İmamoğlu aday olmuş, seçimleri iki kez üst üste İmamoğlu kazanmıştı. İstanbul'u 17 yıl sonra AKP yönetiminden alan İmamoğlu, iptal edilen seçimin 2'inci yılında paylaşım yaptı.

Paylaşılan videoda, üniversite öğrencilerine yıllık 3 bin 200 lira katkı sunulması, öğrenciler için uygulanan abonman indirimi, gece vapuru seferleri, 24 saat ulaşım hizmeti ve kadın yönetici oranındaki artış gibi faaliyetlere yer verildi. 

İmamoğlu tarafından yapılan paylaşım şu şekilde:

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Özgür Özel'den 'emekli aylığı' çıkışı! Gelecek haftayı işaret etti: 'O tarihi oylamada eksiksiz olacağız!'
Ekrem İmamoğlu Silivri'den emeklilere seslendi: 'Geçim derdini bitireceğiz'
Kanada'dan Trump'ı kızdıracak Çin açılımı
CHP’li Ağbaba, muhalif basın kuruluşlarına ilan vermeyen kamu kurumlarına sert tepki gösterdi: ‘Bunlar babanızın çiftliği değil’
Hakan Fidan, Kandil'in 'kalıcı adımlar atmamasını' değerlendirdi: ‘Bölgesel krizlerden istifade etmek istiyorlar’