Ekrem İmamoğlu: Gezi’den mahkum olanlar da serbest kalsın

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, emekli generallerin affedilmesiyle ilgili "Müzakereler sonuç verdi. Gezi mahkumları da serbest bırakılmalı" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla, 28 Şubat davası hükümlüsü eski generallerin kalan cezaları kaldırıldı. CHP lideri Özgür Özel, kararla ilgili "Gecikmiş ancak doğru bir karar demişti.

Memnunum ama...

İstanbul Büyükşehir Beledile Başkanı Ekrem İmamoğlu da “Bu geç kalınmış bir karar" dedi. Gazeteci İsmail Saymaz'ın aktardığına göre İmamoğlu şunları söyledi: "Yaşlılık var. Ne yasaya ne yargıya ne adalete sığar. Bu oldu diye mutlu oluyoruz. Gecikmiş bir adalet. Memnunum ama geç kalınmış bir memnuniyet. Yarın Gezi’den mahkum olanlar serbest kalmalı mı? Kalsın.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Butlan yönetiminden yeni görevden almalar: 26 il başkanı görevden alındı
Murat Ongun: "Bu iddianame Dr. Frankenstein’ın eseri gibidir, saldırgan ve acımasızdır"
Murat Ongun ifşa etti: İtirafçı, savcı yeğeninden aldığı bilgileri Ongun'a aktarmış
Devlet Bahçeli: "NATO ne bir biat senedi ne de bir emir komuta merkezidir"
CHP'nin başvurusu sonrası AYM'den karar: O amblem iptal edildi