Dolar krizinin yankıları sürerken Erdoğan'a tam destek! Saray dolar krizini böyle savundu

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, TL'deki değer kaybı üzerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a destek mesajı verdi.

Merkez Bankası'nın faiz kararı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamaları sonrasında artan kur krizi üzerine açıklamalar yapılmaya devam ediyor.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, TL'deki değer kaybı üzerine Türkiye'yi daha güçlü bir geleceğe kavuşturmak için mücadele ettiklerini öne sürdü. Fuat Oktay, açıklamasının devamında, Erdoğan'a destek mesajı verdi.

Oktay, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde, Türkiye'yi daha güçlü bir geleceğe kavuşturma adına var gücümüzle mücadele ediyoruz. Türkiye için kurguladıkları karanlık senaryolara asla izin vermeyeceğiz" ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

CHP Milletvekili İnan Akgün Alp’den ‘200 milyonluk fıstık’ tepkisi
Ümit Özdağ: Ülkemizde 3 milyondan fazla uyuşturucu bağımlısı var
Site aidatlarına yönelik düzenleme: 6 madde de kabul edildi
Trump'tan 'İran ile anlaşma' açıklaması: 'Son 24 saatte...'
Muhittin Böcek hâkim karşısında: 'Ondan kalan borçları da ödedik'