Doğu Masası çalışmaları meyvesini veriyor: Diri Aşireti'nden CHP’ye yeni katılımlar

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisine katılan Diri Aşireti kanaat önderi Faris Diri ve beraberindeki heyeti kabul ederek rozetlerini taktı.

CHP'nin başlattığı Doğu Masası çalışmaları kapsamında partiye yeni katılımlar sürüyor. Son olarak Hakkari’den Diri Aşireti Kanaat Önderi Faris Diri, Cumhuriyet Halk Partisi’ne katıldı.

Gazete Duvar'da yer alan habere göre  CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisine katılan Faris Diri ve beraberindeki heyeti Genel Merkez’de makamında kabul ederek rozet taktı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı ile Parti Meclisi Üyesi ve Doğu Masası Koordinatörü Devrim Barış Çelik eşlik etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Ekrem İmamoğlu: “Liderine hakaret eden bir gazeteye para gönderen örgüt üyesi mi olur?”
Özel'den Bahçeli'nin mutlak butlan sözlerine yanıt: Kıymetli bir açıklama
İran savaşı havacılığı vurdu: Uçak biletleri fırladı, milyonlarca koltuk iptal edildi
Başkan Tugay Çırpı’da halkla buluştu
Özgür Özel'den kurultay davası sonrası ilk açıklama: 'CHP'nin kurultayı lekelenebilecek bir kurultay değil'