Dilipak'tan dikkat çeken sözler: 'Ne güzel camiler, İmam-Hatip binaları yaptık’ demekle bitmiyor iş

Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak iktidara seslendi ve “‘İşte ne güzel camiler, İmam-Hatip binaları yaptık’ demekle bitmiyor iş" dedi.

İktidara yakınlığıyla bilinen Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, “Herkesi İHL’li yapalım derken” başlıklı bir yazı kaleme aldı.

Dilipak bugünkü yazısında, “‘İşte ne güzel camiler, İmam-Hatip binaları yaptık’ demekle bitmiyor iş. Sonuç ortada” diye sitem etti.

Dilipak şunları belirtti:

“Bizim İHL’lilerin bir kısmı vakti zamanında, Mehdi, Masonluk, Anti Darvinizm derken Adnan Oktar’ın ağına düşmüştü, kimisi Kalkancı’dan yana oldu, şu tarikat, bu dergah, filan cemaat, FETÖ, DAEŞ, Hizbullah filan derken bugün bu gençler Deist ve Agnostik olmaya başladılar. Ahmet Ünlü’ye göre, bu gençlerin sayısı yüz binlere ulaştı ve milyona giderken, bunların %70’i namazlı abdestli ailelerin çocuğu.

REVİO yöneticisini İmam-Hatip’e ya da MAARİF’e yöneticisi yaparsanız olan ve olacak olan daha birçok şeyden şikâyet etme hakkınızı sınırlandırmış olmaz mısınız! Birileri İHL ile İHALE işlerini karıştırmış olmalı. Birtakım ihalecilerin adını, binasını yaptı diye eğer İlahiyat Fakültesinin alnına adını çakarsanız, işte böyle çakılırsınız sonra. ‘İşte ne güzel camiler, İmam-Hatip binaları yaptık’ demekle bitmiyor iş. Sonuç ortada. Asıl sorun META değil. META peşinde koşanların METAVERSE’ye de sazan gibi atlayacaklarından kuşku yok.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

CHP’liler, yılbaşını Silivri’de karşıladı...
Tuncer Bakırhan'dan 'süreç' açıklaması: 'Birileri CHP'yi dışına itmeye çalışıyorsa, demek ki ortada bir oyun var'
Mansur Yavaş, hakkında verilen soruşturma iznine itiraz dilekçesi verdi
MHP'li Semih Yalçın'dan 'süreç' açıklaması: CHP'yi hedef aldı, 'yasal düzenleme' vurgusu yaptı!
Özgür Özel, 2026'dan tek dileğini açıkladı... 'IŞİD' endişesini paylaştı: 'Büyük bir hareket kabiliyeti kazandılar'