Devlet Bahçeli'den Mehmet Metiner'e hediye

MHP lideri Devlet Bahçeli, AKP'li eski milletvekili gazeteci Mehmet Metiner'e, Prof. Dr. Ahmet Güner Sayar’ın yayına hazırladığı "İnsanlığın huzuru" isimli bir kitap hediye etti.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli,  Mehmet Metiner'e "İnsanlığın huzuru" isimli bir kitap hediye etti. Metiner sosyal medya hesabından hediyeyi paylaşarak, "Bilge Başkan MHP lideri Sayın Devlet Bahçeli tarafından şahsıma gönderilen kitabı az önce alıp okumaya başladım" dedi.

MHP'LİLER BEĞENDİ

AKP'li Metiner'in sosyal medyada yaptığı paylaşımı MHP Genel Başkanı Basın Danışmanı Yıldıray Çiçek, MHP AR-GE Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili İzzet Ulvi Yönter ve MHP MP Disiplin Kurulu Başkanı ve Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk'ün de beğendiği gözlerden kaçmadı.

Metiner'in 'Bilge Başkan' olarak tanımladığı Devlet Bahçeli'nin gönderdiği hediye için şunları söyledi:

"Bilge Başkan MHP lideri Sayın Devlet Bahçeli tarafından şahsıma gönderilen kitabı az önce alıp okumaya başladım.

Prof. Dr. Ahmet Güner Sayar’ın yayına hazırladığı bu değerli kitabı şahsıma gönderme nezaketinde bulunan Bilge Başkana tebrik ve teşekkürlerimle."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Mansur Yavaş: Operasyonlar devam edecek, belli
Özgür Özel'den 'emekli aylığı' çıkışı! Gelecek haftayı işaret etti: 'O tarihi oylamada eksiksiz olacağız!'
Ekrem İmamoğlu Silivri'den emeklilere seslendi: 'Geçim derdini bitireceğiz'
Kanada'dan Trump'ı kızdıracak Çin açılımı
CHP’li Ağbaba, muhalif basın kuruluşlarına ilan vermeyen kamu kurumlarına sert tepki gösterdi: ‘Bunlar babanızın çiftliği değil’