Devlet Bahçeli'den bu sefer de Boğaziçi öğrencilerinin ailelerine çağrı! 'Evlatlarınıza sahip çıkın'

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli bu sefer de Boğaziçi öğrencilerinin ailesine bir çağrıda bulundu. Yazılı olarak yaptığı çağrıda 'evlatlarınıza sahip çıkın' ifadeleri yer aldı.

MHP Genel Merkezi'nden yapılan açıklamada, Bahçeli'nin Boğaziçi Üniversitesindeki protestolara ilişkin değerlendirmesine yer verildi.

Bahçeli, Boğaziçi Üniversitesinde terör örgütlerinin yasa dışı eylemlerinde kullanılan, alenen istismar edilen öğrencilerin ailelerine çağrıda bulunduğunu belirterek "Muhterem analarımız evlatlarınıza siz sahip çıkın, ne Kılıçdaroğlu'nun eline ne de onun bunun keyfine bırakmayın." ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

İmamoğlu: İftiraname çökmüştür, tarihin çöplüğünde hak ettiği yeri bulmuştur
Özgür Özel: “Allah’ın izniyle biz her kumpası aşarız”
Özgür Özel'e 'Akın Gürlek' soruşturması
Cumhurbaşkanı Erdoğan: AB'nin Türkiye'ye Duyduğu İhtiyaç Daha Fazladır
Bakan Fidan, İranlı Mevkidaşı Arakçi'yle Barışı Görüştü