'DEVA Partisi'nde istifa depremi! İl başkanı istifa etti' başlıklı habere ilgililerin konu hakkındaki açıklaması

DEVA Partisi Kayseri Kurucu İl Başkanı Begüm Başmısırlı'nın görevinden ayrıldığı haberlerine ilgililerden açıklama geldi.

Deva Partisi'nden yapılan açıklamaya göre, DEVA Partisi Kayseri Kurucu İl Başkanı Begüm Başmısırlı'nın istifa ettiği haberlerinin gerçeği yansıtmadığı ifade edilmiştir. 

Başmısırlı'nın yaptığı paylaşım şöyle;

“Kamuoyuna saygıyla duyurulur. Basında yer alan Genel Merkez ile iletişimsizlik yaşadığıma ve Teşkilat Başkanım Sn. Sadullah Ergin Bey ile iletişimde sorun yaşadığıma dair haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Ben siyasi hayatıma DEVA mensubu ve gönüllüsü olarak devam ediyorum.”

https://twitter.com/begumbasmisirli/status/1408339821609852929?s=24

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

HKP Genel Başkanı Nurullah Efe Ankut gece yarısı gözaltına alındı!
Döşemealtı Belediyesi'ne operasyon: Eski belediye başkanı dahil 22 kişi hakkında gözaltı kararı verildi!
İmamoğlu'nun Konuşmasının Tam Metni:
Aykut Erdoğdu'nun savunmasının tam metni: Bu dava sadece İmamoğlu'nun davası değil Türk milletinin davası
İBB duruşmalarında çekilen görüntülere soruşturma!