Demirkırkan: Burcu Köksal delegeleri arayıp oy vermeyeceksen gelme diyor

CHP’nin eski İl Başkanlarından Kemal Demirkırkan, CHP Milletvekili Burcu Köksal’a yüklenerek, “CHP’nin üyeleri Burcu Köksal’ın AKP’ye kök söktürsün diye oy verdi. Gecenin bir yarısında delegeleri arayıp oy vermeyeceksen gelme demek nedir?” dedi.

CHP’nin olaylı Merkez İlçe Kongresi devam ediyor. Burcu Köksal’ın bayılarak terk ettiği kongrede eski İl Başkanı Kemal Demirkırkan’ın söyledikleri ortamı bir kez daha gerdi. Demirkırkan, Burcu Köksal’ın bazı delegeleri arayarak “oy vermeyeceksen kongreye gelme” dediğini iddia etti. Demirkırkan şunları söyledi: 

AKP’ye kök söktür diye seni vekil yaptık

“CHP en azından bazıları en azından demokrasiyi hala bazıları içine sindirememiş” diyerek yaşanan kavgaya işaret etti. Burcu Hanım… Konuşmalarında diyor ki hükümet zam yaptı. İşçimiz eziliyor. Emeklimizin işi zor. 18 kongredir birlikte dolaşıyoruz. Zaten sorunumuz bu. CHP’nin üyeleri Burcu Köksal’ın AKP’ye kök söktürsün diye oy verdi. Gecenin bir yarısında delegeleri arayıp oy vermeyeceksen gelme demek nedir. Ben böyle Grup Başkanvekilini tanımıyorum.Biz milletvekilinin şoförünün danışmanının seçime karışmasını istemiyoruz” 

Demirkırkan’ın bu sözleri üzerine Burcu Köksal taraftarları Demirkırkan’a tepki gösterdi. Bazı kesimler ise Demirkırkan’a alkışları ile destek verdi. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

YENİ Parti, genel merkezini Parti Meclisi toplantısı ile açtı: ‘Yeni bir ev kurar gibiyiz’
Özgür Özel açıkladı: İmamoğlu'nun basılmayan kitabına toplatma kararı!
AKP'li Büyükgümüş'ten 'erken seçim' açıklaması
Ekrem İmamoğlu'ndan, Akın Gürlek'e 'canlı yayın' yanıtı: 'İlk gün ne dediysek arkasındayız!'
Gökçeklerin yurt dışındaki serveti ifşa oldu