DEM Parti Sözcüsü Ayşegül Doğan aday çıkaracakları ilçeleri açıkladı

DEM Parti Sözcüsü Ayşegül Doğan, MYK kararları ve yerel seçim haritasına dair açıklamalarda bulundu: Esenyurt ve Sultangazi'de aday çıkaracağız

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Sözcüsü Ayşegül Doğan, partisinin dünkü Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısında alınan kararları ve yerel seçimlere dair haritasını açıklıyor.

"Partimiz için seçimler bir yerel seçimden daha fazlası.

Bizden zorla alınanı geri alacağız, kayyım atanan belediyeleri geri alacağız. Bunun yanı sıra yeni kazanımlar elde edeceğiz. Parti adımızla çeşitli müzakere ve güç birlikleri kurarak yolumuza devam edeceğiz.

Batıda aday göstereceğimiz iller: Adana - Ceyhan, Seyhan, Yüreyir; Antalya- Kepez, Mersin: Akdeniz, Torslar ve Tarsus, İstanbul- Esenyurt, Sancaktepe, Adalar, Sultanbeyli, Aydın - Didim, Efeler, Germencik ve Söke, Konya - Cihanbeyli, Kulu; Kocaeli - Diloavası, İzmir - Torbalı, Bayraklı, Menemen, Manisa - Gölmarmara, Turgutlu, Yunus Emre, Çanakkale - Gökçeada, Tekirdağ - Çorlu ve Çerkezköy.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

CHP'den İklim Yasası çağrısı: Daha katılımcı yapılmalı
DEM Parti Öcalan'la görüşecek: Heyette kimler var?
‘Diploma’ soruşturması: Ekrem İmamoğlu ve 28 kişiyi ifadeye çağrıldı
İmamoğlu'ndan çağrı: Asın bayrakları
Bülent Arınç: İmamoğlu tutuksuz yargılanmalıydı! Kumpas düşüncesi haksız sayılmaz