Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Ahmet Özer'e teşekkür belgesi vermiş

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın, tutuklanan Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer'e; 2013 yılında teşekkür belgesi verdiği ortaya çıktı.

CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın, Kalkınma Bakanı olduğu süreçte, 2013 yılında Bakanlık tarafından düzenlenen 5. İzmir İktisat Kongresi'ne katılımı dolayısıyla Ahmet Özer'e verdiği sertifikayı paylaştı.

Çelik, paylaşımında, "Benim işim değil diyerek kaçmayın. Bir kez olsun, dürüstçe şahitliğinizi açıklayın. Prof. Dr. Ahmet Özer'i bizim kadar siz de tanıyorsunuz. Suçsuz olduğunu biliyorsunuz. Bu zulme ortak olmayın" ifadelerini kullandı.

Cevdet Yılmaz'ın Kalkınma Bakanı olarak imzasının olduğu sertifikada, "Sayın Prof. Dr. Ahmet Özer, 30 Ekim-1 Kasım 2013 tarihleri arasında gerçekleştirilen '5. İzmir İktisat Kongresi'ne katılımınız ve katkılarınız için teşekkür ederim" ifadeleri yer alıyor.

Daha önce de Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, eski AKP Grup Başkanvekili Naci Bostancı, eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve eski TBMM Başkanı Cemil Çiçek’in Ahmet Özer'e gönderdikleri teşekkür ve davet mektupları paylaşılmıştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Son seçim anketi: İmamoğlu Erdoğan’ı geçiyor; toplumun çoğunluğu erken seçim istiyor
Deniz Baykal'a kaset kumpasında yıllar sonra flaş gelişme: FETÖ üyesi gözaltına alındı
Mal varlığına tedbir koyulan isimleri açıklayan Terkoğlu: İmamoğlu tarafı iki ayrı koldan operasyon bekliyor
DEM Parti, siyasi partileri ziyaret edecek: Bugün CHP görüşmesi var
AKP’li vekiller bilgi aldı: DEM Parti vekilleri iktidar kulisinde