CHP'nin 3 Aralık toplantısının kritik şifreleri açıklandı: Kılıçdaroğlu aday mı?

tv100’de yayınlanan Erdoğan Aktaş ile Eşit Ağırlık'ta Sözcü Gazetesi Yazarı Aytunç Erkin, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun 3 Aralık’ta yapacağı tanıtım toplantısına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun “3 Aralık’ı bekleyin” ifadeleriyle duyurduğu “İkinci Yüzyıla Çağrı” başlıklı toplantı 3 Aralık’ta İstanbul Lütfü Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirilecek.

tv100 ekranlarında yayınlanan Erdoğan Aktaş ile Sağlı Sollu programında Sözcü Gazetesi Yazarı Aytunç Erkin, Kılıçdaroğlu’nun mesajlarına ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu.

"ADAYIM MESAJI VERİYOR"

3 Aralık’ın iz bırakacak bir gün olması için tasarlandığını belirten Erkin, “Kemal Bey, ABD ve İngiltere gezilerinin yansımalarını da buraya aktaracak. Kılıçdaroğlu sokağa ‘Ben, CHP ve CHP’nin dışında da oluşturduğum akademisyen, bilim insanları, ekibimle adayım’ mesajını veriyor” ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

İşte Özgür Özel'in masasındaki anket
Kadrolu itirafçı Tolgahan Erdoğan hakkında iddia: Operasyonu önceden haber verip 10 bin dolar istedi
Bahçeli'nin 'askeri hastaneler açılmalı' çağrısı TBMM'de karşılık bulmadı: AKP'den ret, MHP'de 'sessizlik'
Resul Emrah Şahan'dan Sivas Katliamı mesajı: 'Madımak Utanç Müzesi olmalı'
'İmamoğlu'yla ayrılık' iddialarına Özgür Özel'den yanıt: 'Bu üçlü Türkiye'nin kaderini değiştirecek'