CHP'li Taşçıer, AFAD kolilerinin görüntülerini paylaştı: Derya Hanım açıklayabilecek misiniz?

Bakan Derya Yanık’ın seçim aracında depremzedeler için gönderilen AFAD’ın kolilerinin görüntülerini paylaşan CHP Milletvekili Gamze Taşçıer "Derya Hanım açıklayabilecek misiniz?" diye sordu.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı ve AKP Osmaniye Milletvekili adayı Derya Yanık’ın seçim aracında depremzedeler için gönderilen AFAD’ın kolilerinin çıktığı haberi gündeme gelmişti.

Cumhuriyet’ten Sefa Uyar’ın haberine göre seçim çalışmaları yürüten Derya Yanık için bazı araçlara propaganda amaçlı giydirme yapıldı. Ancak bu araçlardan birinde AFAD tarafından hazırlanan yardım kolileri görüntülendi.

CHP Milletvekili Gamze Taşçıer ise görüntülerin olduğu bir tweet atarak "Derya Hanım açıklayabilecek misiniz?" diye sordu.

Taşçıer şunları yazdı:

"Milletin vergileriyle, bağışlarıyla alınan malzemeleri şahsi adaylığınız için parti aracından dağıtmak da ne? AFAD kolilerinin seçim aracında ne işi var?

Devlet’in uçakları, araçları, tüm imkanlarını seferber ettiniz daha yetmedi mi? @deryayanikashb"

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Özgür Özel: Adayımız Ekrem İmamoğlu
Özgür Çelik'ten Tonguç Çoban'ın tutuklanmasına tepki: 'Halka hizmet etmek suç değildir!'
Özgür Özel, KKTC Cumhurbaşkanı Erhürman ile bir araya geldi
Kabinede revizyon iddiası: Berat Albayrak ve Efkan Ala'nın ismi geçiyor
CHP'nin 2026'daki ilk mitingi için adres belli oldu