CHP'li Mahmut Tanal'dan Emine Erdoğan'a "mango" tepkisi: "Öğrenciler barınacak yurt bulamıyor, birileri mango kurutmayı öneriyor"

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan'ın mutfakta tasarruf için "Mangoyu kurutup saklayın" önerisine, "Saray böyle bir şey! Öğrenciler barınacak yurt bulamıyor, birileri mango kurutmayı öneriyor" dedi.

Mahmut Tanal, Emine Erdoğan'ın, bir dergiye verdiği röportajda verdiği "Mangoyu kurutup saklayın" önerisine sosyal medya hesabından tepki gösterdi. Tanal, "60 yaşındayım. Mango nasıl bir yiyecektir? Nasıl yenilir? Bugüne kadar daha yemedim. Milletin yüzde 99 mango yediğini ve bildiğini sanmıyorum. Günaydın Türkiye’m, mangoyu merak ediyorum, ya siz? Saray böyle bir şey! Öğrenciler barınacak yurt bulamıyor, birileri mango kurutmayı öneriyor" paylaşımı yaptı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Anayasa Mahkemesi, CHP’nin 'Cumhuriyetçi Millet Partisi' başvurusunu reddetti!
MHP'nin bazı açıklamaları, AKP'de soru işaretleri mi yaratıyor? 'Feti Yıldız'ın verdiği rakamlar, bürokratları bile şaşırtmış'
CHP aday ofisi için çalışma yöntemini şekillendiriyor: İmamoğlu Silivri’den katkı verecek
Arınç'tan İmamoğlu açıklaması: Erken öten horozun başını keserler
Özgür Özel kürsüden duyurdu: Gümrük vergisinden Trump mı çıktı?