CHP'li Faik Öztrak açıkladı: İşte Bakan Nebati'nin Londra'ya gitme sebebi

Hazine ve Maliye Bakanı Nebati, geçtiğimiz günlerde İngiltere’nin başkenti Londra’da temaslarda bulunmuş ve çeşitli bankaların üst düzey yöneticileri ile görüşmüştü.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, İngiltere’nin başkenti Londra’da temaslarda bulunmuştu.

Bakan Nebati, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, çeşitli bankaların ve yatırımcıların üst düzey yöneticileri ile yaptıkları birebir görüşmelerin çok olumlu geçtiğini belirtmişti.

25 MİLYAR DOLARLIK İHTİYAÇ

Bakan Nebati'nin Londra temasları hakkında açıklama yapan CHP Parti Sözcüsü Faik Öztrak, "Hazinenin 2022'de yaklaşık 25 milyar dolar dış finansmana" ihtiyacı olduğunu söyledi. 

LONDRA'YA GİDİLME SEBEBİ

Öztrak, "Apar topar Londra'ya koşmalarının ve sürekli "Londra'ya selam vermemiz lazım" demelerinin nedeni de işte bu hakikatte yatıyor" ifadelerini kullandı.

Öztrak'ın açıklamaları şu şekilde: 

Hazinenin 2022'de yaklaşık 25 milyar $ dış finansmana ihtiyacı var. Bu, benzer ekonomiler içinde, en yüksek dış finansman ihtiyacı.
Apar topar Londra'ya koşmalarının ve sürekli "Londra'ya selam vermemiz lazım" demelerinin nedeni de işte bu hakikatte yatıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

İmamoğlu: Benim ve arkadaşlarım için hangi siyasi projenin, hangi koltuk hesabının gereği yerine getiriliyor?
Kocaeli'de 'Millet İradesine Sahip Çıkıyor' mitingi: Özel'den Tarkan'a 'Kartepe' çağrısı
Süreç raporundaki demokratikleşme önerileriyle ilgili teklifler uzun süredir Meclis’te duruyor
İçişleri Bakanlığı'ndaki atamaların ardından Bülent Turan'dan dikkat çeken paylaşım!
Gürlek’ten İmamoğlu açıklaması! Ziyaret engeline 'idari değişim' gerekçesi!