CHP Tuzla İlçe Başkanı dünya evine girdi

CHP'nin Tuzla İlçe Başkanı Eren Ali Bingöl, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun kıydığı, nikâh ile Ayşegül Kılınç ile dünyevine girdi.

Nikâh şahitliğini de CHP İl başkanı Canan Kaftancıoğlu, Erdoğan Toprak, Onursal Adıgüzel ve CHP PM Üyeleri yaptı.

İş adamı Veysel Bingöl’ün oğlu, CHP Tuzla İlçe Başkanı Eren Ali Bingöl’ün en mutlu günü için siyasete kısa bir mola verdi.

Eren Ali Bingöl, Green Park Pendik Hotel’de düzenlenen nikâh ve düğün töreni ile Ayşegül Kılınç ile evlendi. Törene, CHP İstanbul İl başkanı Canan Kaftancıoğlu, Milletvekilleri ve Tuzla örgütü tam kadro katıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Kılıçdaroğlu’nun 21 il başkanı krizi
Macron'un Suriye'de konakladığı otelin yakınlarında patlama
ABD basınından Trump iddiası: 'Erdoğan’a F-35 mesajı vermeye hazırlanıyor'
NATO, Ankara Zirvesi’nde milyarlarca dolarlık silah anlaşması açıklayacak
NATO Genel Sekreteri Rutte'den 'Erdoğan' ve 'demokrasi' açıklaması: 'Sadece serbest seçimler yapmak yetmez'