CHP lideri Özgür Özel ve Yılmaz Özdil arasında polemik

CHP lideri Özgür Özel, Ekol Tv'de Armağan Çağlayan'ın sorularını yanıtladı. Özgür Özel gündeme dair açıklamalarda bulundu.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ekol TV'de katıldığı programda gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Siyasette normalleşme ve diyalog kültürünün normal bir şey olduğunu dile getiren Özgür Özel, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile yapacakları görüşmeyi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın istediğini ekledi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir araya gelmişti. Bu görüşmenin ardından Yılmaz Özdil 'Asrın Lideri Özgür Özel'e 'Koltuk' Verdi!' başlıklı bir video yayınlayarak bu görüşmeyi eleştirmişti.

Özel Ekol TV'de Armağan Çağlayan'ın "Hepsi Bu Hafta Oldu" adlı programında Yılmaz Özdil'e yanıt verdi. “Bu, ‘hatamız nerede’ demek yerine, oy vermeyen seçmene ‘bidon kafa’ diyen zihniyet" diyen Özel, 47 yıldır ilk kez birinci parti olmalarının sebebinin bu olduğunu söyledi.

Özdil, Özgür Özel'e sosyal medya hesabından yanıt verdi, "Sana bu iftiranı yedireceğim" diye tepki gösterdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

İmamoğlu’ndan iktidara ‘sürgün’ tepkisi: Yargılanmakta olduğum 9 davanın 9’unda da hâkimler sürgün edildi
Ahmet Özer, Devlet Bahçeli’yi ziyaret etti: 'CHP'ye yapılan kuşatmanın son bulmasının önemine değindim'
MHP'nin komisyon raporu: Örgüt üyelerine kademeli indirim önerisi
Özgür Özel: Demokratikleşme olmadan kalıcı barış sağlanamaz
Erdoğan'dan Putin'in katıldığı zirvede 'Ukrayna' mesajı: 'Temennimiz...'