CHP lideri Kılıçdaroğlu'ndan sert çıkış! İktidara '5'li çete' uyarısında bulundu

Kemal Kılıçdaroğlu, elektriğe sonbaharda yapılacak olası bir zamma ilişkin, resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamada iktidara sert eleştirilerde bulundu.

"Kış gelmeden Saray iktidarı ve elektrik şirketleri oturup bu fatura işini konuşsunlar" diyen Kılıçdaroğlu, çocukların rızkını, 5’li çetelere peşkeş çeken elektrik şirketlerine kaptırmayacaklarını belirtti.

Kemal Kılıçdaroğlu’nun, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama şöyle:

Kış gelmeden Saray iktidarı ve elektrik şirketleri oturup bu fatura işini konuşsunlar. Aksi takdirde biz halkımıza çağrılarda bulunacağız. Çocuklarımızın rızkını, 5’li çetelere peşkeş çektiğiniz elektrik şirketlerine kaptırmayacağız. Sonra uyarmadı demeyin.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

2025 Paweł Adamowıcz Ödülü Ekrem İmamoğlu’na Verildi
CHP'li Murat Emir: "Yarın emekli zammına bin liralık artışla gelirseniz komisyon salonunu dar ederiz"
İmamoğlu’ndan AKP’nin afişlerine yanıt: Tarih ve saat verdi, yurttaşlara çağrı yaptı!
CHP'li Bağcıoğlu, milli güvenliği zayıflatan yapısal sorunu açıkladı: 'Yalnızca idari bir eksiklik değil...'
AKP’nin önerisi kabul edildi: TBMM, o kanun teklifini tamamlamak için gerekirse cuma günü de çalışacak