CHP lideri Kılıçdaroğlu Anıtkabir’i ziyaret etti Anıtkabir’i ziyaret etti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, parti heyetiyle birlikte 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Anıtkabir'i ziyaret etti. Ziyaret sosyal mesafe ve maske kuralına riayet edilerek gerçekleştirildi.

 

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nda Anıtkabir'i ziyaret etti, Atatürk'ün mozolesine karanfil bıraktı.

Kemal Kılıçdaroğlu’na CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, CHP Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan, CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, CHP Ankara Milletvekili Gamze Tascıer, CHP Bartın Millletvekili Aysu Bankoğlu ve pek çok partili eşlik etti.

Foto: Sözcü

Ziyaret sırasında sosyal mesafe kurallarına riayet edildi. Ziyarete katılan partililer ayrıca koruyucu maske taktı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

İBB davasında yeni gelişme: Mahkemeye kritik başvuru
Rusya'dan alınan S-400'ler üçüncü bir ülkeye satılıyor!
Halk TV'nin sahibi Cafer Mahiroğlu'ndan Kılıçdaroğlu'na: Kardeşim sen kendin yapmışsın sözleşmeyi
Erdoğan'dan 'F-35' ve 'S-400' sorusuna yanıt: 'Bizi izlemeye devam edin'
İddia: Kılıçdaroğlu yönetimi, Özgür Özel'i destekleyen 4 il başkanını daha görevden alacak