CHP İmamoğlu’nun adaylığını imzaya açtı

23 Mart’ta cumhurbaşkanı adayını belirlemek üzere ön seçime gidecek olan CHP’de Ekrem İmamoğlu’nun adaylığı imzaya açıldı. CHP milletvekilleri CHP grubuna giderek İmamoğlu’nun adaylığı için imza vermeye başladı.

Altan Sancar'ın haberine göre;

CHP yönetimi, cumhurbaşkanı adayını belirlemek üzere geçtiğimiz hafta ön seçim kararı almıştı. Önseçim takvimini de duyuran CHP’de aday adaylığı süreci 21 Şubat’a kadar devam edecek. Bu sürede en az 20 milletvekilinin imzasını alan aday adayları önseçime katılabilecek. Ön seçim ise 23 Mart’ta Türkiye genelinde kurulacak sandıklar ile yapılacak.

CHP’nin grup toplantısı öncesi ise CHP grubunda İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) ve Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu için imza toplanmaya başlandı. CHP’nin grubuna giden milletvekilleri İmamoğlu’nun adaylığı için imza veriyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Özgür Özel 'taht kavgaları' dedi, Erdoğan'a seslendi: 'Ama sen ama oğlun ama damat ama kuyunu kazan bakan...'
İmamoğlu: Milletten saklanıyor, milli iradeden kaçıyorlar; kaçamayacaklar
CHP'li Nimet Özdemir, Abu Dabi'deki Türk denizci Ali Yol'un hak ihlallerini Meclis gündemine taşıdı
Özgür Özel, Silivri'de Erdoğan'a seslendi... Tarih verdi: 'Hadi gel bir Kasımpaşalılık yap'
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'a beraat kararı