CHP, eylül ayında kampa girecek: 'İktidar kampımız olacak'

TBMM’nin temmuzda tatile girmesiyle grup toplantılarını her hafta farklı bir ile taşıyan CHP, eylülde de sahada olacak.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu grubunu haftaya Giresun’da toplayacak. Milletvekillerinin saha çalışmaları ve ziyaretleri de sürecek.

CHP grubu ardından sırasıyla Sakarya, Elazığ ve Tokat’a gidecek. Parti, TBMM ekimde açılmadan önce de 22-25 Eylül tarihleri arasında İzmir Seferihisar’da kampa girecek.

Cumhuriyet'te yer alan habere göre, kampın, seçimlerden önceki son yasama yılına hazırlık olduğuna dikkat çeken CHP kurmayları, “Bu bizim iktidar kampımız olacak. Bütün milletvekili arkadaşlarımızla yaz boyunca hiç tatil yapmadık. Milletimizin içindeydik. Grup toplantılarımızı da her hafta farklı bir ilde sürdürdük. Gördüklerimizi değerlendireceğimiz, iktidara yürürken milletimizle kucaklaşmamızın ana hatlarını belirleyecek bir kamp yapacağız” değerlendirmesini yaptı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Erdoğan: Gazze halkına soykırım uygulayanların hesap verdiği günleri göreceğiz
CHP'den Erdoğan’a yanıt: Türkiye’de hukuk devletinin kalmadığını herkes biliyor
Tutuklu CHP'li Ahmet Özer'in avukatından MHP'li Feti Yıldız'a ziyaret
CHP lideri Özel: Birinci parti olarak çıkamazsak o gece siyaseti bırakacağım
Ali Babacan: Yüzde 5 başarı ihtimali bile olsa süreci destekleriz