Cemal Enginyurt’tan Erdoğan’a sert sözler: “Sanal gündemlerinizle en fazla 2 gün vakit geçirebiliyorsunuz"

DP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, AKP iktidarı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sanal gündemlerle günü kurtarmaya çalıştığını söyledi. Enginyurt, “Sanal gündemlerinizle en fazla 2 gün vakit geçirebiliyorsunuz. Ama milletin gerçek gündemi, açlık, yoksulluk, sefalet” dedi.

Sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a seslenen Cemal Enginyurt, sanal gündemlerin bırakılmasını ve halkın gerçek sorunlarıyla ilgilenilmesi gerektiğini dile getirdi.

GERİYE ÇÖPTEN EKMEK TOPLAYANLAR KALDI

AKP iktidarının ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı eleştiren Enginyurt, “Sezen Aksu gündem oldu. Geldi geçti. Sedef Kabaş. Tutukladık, onun gündemi de bitti. Ekrem İmamoğlu balık yedi içki içti. Sayın Cumhurbaşkanı onu da tüketti. Ne varsa gündemde hepsi geldi gitti. Ne kaldı geriye? Çöpten ekmek toplayanlar, pazardan sebze toplayanlar, elektrik faturasını ödeyemeyenler, doğalgaz faturasına canı yananlar, akaryakıt zamanlarına gelen zamlarla aracına dahi binemeyenler yani geçinemeyenler. Yani ağlayanların gündemi var” diye konuştu.

MİLLETİN GERÇEK GÜNDEMİ AÇLIK

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslenen Cemal Enginyurt, milletin gerçek gündemine dönülmesini isteyerek, “Doğalgaz zamlarını, elektrik zamlarını, akaryakıt zamlarını durdur. İki bin 500 lira emekli maaşı, kömürün tonu 4 bin 500 lira, gübrenin tonu 15 bin lira olmuş. Ülkenin gündemine dönün. Millet perişan. Sanal gündemlerinizle en fazla 2 gün vakit geçirebiliyorsunuz. Ama milletin gerçek gündemi açlık, yoksulluk sefalet. Milletin gündemine dönün. Bu millet bunun hesabını size ilk seçimde çok ağır bir şekilde ödetecektir. Sandık gelsin yönetemediğinizi millet gösterecek ve gideceksiniz” ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Özgür Özel, Tayfun Kahraman'ı tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti: 'Bahçeli'nin ifadesi doğru, düzeni bozan Erdoğan'
CHP listelerinden seçilen İsa Mesih Şahin AKP'ye katıldı: 'Baba ocağımıza dönüyorum'
Dervişoğlu'ndan Erdoğan'a 'Maduro' tepkisi
CHP lideri Özel, milletvekilleriyle toplantısında seçim hedefini açıkladı: ‘Hedef 300 üzeri vekil’
Devlet Bahçeli: ABD'nin yaptığı haydutluk