Canlı yayında açıkladı... Fatih Erbakan 'Kemal Kılıçdaroğlu çağrı yaparsa tavrınız ne olur?' sorusunu yanıtladı

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Oğuz Haksever'in 'Kılıçdaroğlu, çağrı yaparsa tavrınız ne olur?' sorusuna yanıt verdi.

tv100'de Oğuz Haksever ile Şimdi Konuşalım programında açıklamalarda bulunan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, ittifak gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Erbakan, Oğuz Haksever'in "Kılıçdaroğlu çağrı yaparsa tavrınız ne olur?” sorusuna yanıt vererek, "CHP’nin politikalarıyla ilgili eleştirilerimiz de ortada. Bu noktada uzlaşı sağlamak çok da mümkün olmaz diye düşünüyorum" dedi.

Siyasette 24 saatin çok uzun olduğunu belirten Erbakan, “Şu anda içince bulunduğumuz durumda kendi başımıza seçimlere girip, adayımızı çıkaracağız. Siyasette 24 saat uzun bir zaman eğer prensiplerde anlaşabilirsek, bir ittifakta olmayız diye kesin bir çizgimiz yok. Mesele milletvekili olmak ve Meclis’e girmekten ziyade prensipler üzerinde uzlaşmaktır. Bugüne geldiğimiz aşamada böyle bir ittifakla anlaştığımız yok. Kendi başımıza gireceğiz, o şekilde gözüküyor” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Özgür Özel Bahçeli'ye yanıt verdi, Erdoğan'a çok sert 'Gazze' tepkisi
Bahçeli'den CHP'ye: Yapılan siyasi eşkıyalık, haddinizi bilin
Devlet Bahçeli: 'Hani benim püskevitim' demiştim, derinliği fark edemediler
Ekrem İmamoğlu’nun 'Evrakta Sahtecı̇lı̇k' Duruşmasındaki İfadesı̇ Tam Metnı̇
"Bir gencin devletine inanarak kurduğu emeğinin nasıl geriye doğru söküldüğünü göstermek için geldim"