Canan Kaftancıoğlu'ndan Bakan Koca'ya yanıt: Üzülmek dışında sorumlulukları var

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Konya'da bir hekimin vurularak öldürülmesine ilişkin Erdoğan'a tepki gösteren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef almıştı. Canan Kaftancıoğlu, Koca'ya sosyal medya hesabından yanıt verdi.

Konya'da, Şehir Hastanesi'nde bir kişi, Kardiyoloji Uzmanı Ekrem Karakaya'yı tabancayla başına ateş ederek öldürmüş, saldırgan, ardından aynı tabancayla kafasına ateş edip hayatına son vermişti. 

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, “Erdoğan gör yarattığın iklimi, utan utan! Beceriksiz bakanını da al, derhal gidin. Şiddeti uygulayanlara sus pus olup, hakkını isteyen sağlık personeline ‘giderlerse gitsinler' demenizin bedelidir bu yaşananlar. Onlar kalacak, siz gideceksiniz. Bu şiddet de ya bitecek ya bitecek!” ifadelerini kullanmıştı. 

"MİLLETİMİZİN VİCDANINA HAVALE EDİYORUM"

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kılıçdaroğlu'na şu yanıtı vermişti: 

"Bir hekimin katledilmesi karşısında zerre kadar üzüntü içermeyen şu sözleri milletimizin vicdanına havale ediyorum. Bizim yüreğimiz yanıyor Kemal Bey. Biraz da olsa üzgün görünemez miydiniz?"

BİZİM GÖREVİMİZ ÜZGÜN GÖRÜNMEK DEĞİL

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, sosyal medya hesabından Fahrettin Koca'nın paylaşımını alıntılayarak "Biz siyasilerin görevi üzgün görünmek değil" dedi ve sert sözler kullandı. Kaftancıoğlu'nun Koca'ya yanıtı şöyle oldu:

Sayın meslektaşım; biz siyasilerin görevi üzgün görünmek ya da yürek yangımızdan söz etmek değil, toplumun yüreğini yakacak olaylara ve durumlara çözüm olmaktır Meslektaşlarımız,vatandaşlarımız üzüntüden kahroluyor zaten hepimizin o koltuklarda üzülmek dışında sorumlulukları var.

Ve ayrıca milletimiz kimin üzgün göründüğü! kimin ise gerçekten üzgün olduğuna karar verecektir. Endişe etmeyin, bu millete güvenin…

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

AKP'li vekile istifa yetmedi, CHP sıraları sert çıktı: Öldürelim mi adamı
Hedefte 'Laiklik Bildirisi' var: Erdoğan'ın tepki gösterdiği bildiriyi Yusuf Tekin yargıya taşıyor!
AKP'li vekillerden ikinci 'yoklama' skandalı: Meclis Başkanvekili Celal Adan'dan sert tepki geldi!
ABD Büyükelçiliği önünde Küba protestosu
CHP'li Günaydın duyurdu! 'Bakan değişti, İmamoğlu’nun yanına beş gündür bir tek milletvekili sokulmadı'