Bomba iddia: Eski Bakan yeni parti kuruyor

Milli Eğitim eski Bakanı Hüseyin Çelik’in yeni siyasi parti kurmak için harekete geçtiği iddia edildi. Eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün de destek verdiği belirtiliyor.

Milli Eğitim eski Bakanı Hüseyin Çelik’in yeni siyasi parti kurmak için harekete geçtiği iddia edildi. Gerçek Gündem’in haberine göre, Çelik’in görüşmelere başladığı ve özellikle AKP küskünlerinin parti yer alması için çalıştığı belirtilirdi. Yine eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün de destek verdiği iddia edildi.

Ankara’da bu oluşumu yakından takip eden bir başka isim ise DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan olduğu da gelen bilgiler arasında yer alıyor. Eski bakan Babacan’a yakın isimlerin bizzat Çelik ile temasa geçtiği belirtilirken, DEVA Partisi kurmaylarının oluşumda yer aldığını öğrendikleri isimleri mücadele için partilerine davet ettikleri de öğrenildi. Ancak Çelik ve arkadaşlarının bu davete sıcak bakmadıkları da bildirildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

CHP’li Nazlıaka: Türkiye’yi giderek Talibanlaştırmaya çalışıyorlar
Altaylı'dan İmamoğlu röportajı: 'Hedefimiz aynıdır, gerisi teferruattır'
Mansur Yavaş'tan zehir zemberek 'Adalet' sözleri! "İş de yok; ekmek de yok..."
Metropoll anketi: CHP ilk sırada, AKP geriledi
Nazlıaka'dan HÜDA PAR'lı Faruk Dinç'e sert yanıt: 'Cumhuriyet ile kavganızın ilanıdır'