Boğaziçi Dayanışması'nın Twitter hesabından Erken saatlerde basın açıklaması için toplanan 106 arkadaşımızın ifadeleri bitince KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM ETMİYORUZ ÇÜNKÜ BİR AN DAHİ DURMADIK; BİR ADIM, BİR ADIM DAHA!

Boğaziçi Üniversitesi'nde öğrencilerin kayyım rektör Melih Bulu'ya karşı eylemlerine karşı yüzlerce polis Güney Kampüs'e girerek öğrencileri gözaltına aldı. Boğaziçi Dayanışması'ndan konuyla ilgili bir açıklama yapıldı.

 

Boğaziçi Üniversitesi'nde öğrencilerin kayyım rektör Melih Bulu'ya karşı eylemlerine karşı yüzlerce polis Güney Kampüs'e girerek öğrencileri gözaltına aldı. Boğaziçi Dayanışması'ndan konuyla ilgili bir açıklama yapıldı.

Boğaziçi Dayanışması'nın Twitter hesabından yapılan açıklama şöyle:

"Erken saatlerde basın açıklaması için toplanan 106 arkadaşımızın ifadeleri bitmek üzere, ifadeleri bittikten sonra hastaneden serbest bırakılacaklar. KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM ETMİYORUZ ÇÜNKÜ BİR AN DAHİ DURMADIK; BİR ADIM, BİR ADIM DAHA!

Kampüs içinden işkenceyle gözaltına alınan en az 28 arkadaşımızı ve tutuklanan 2 arkadaşımızı alana kadar da, sonrasında da mücadeleye devam edeceğiz!

Tüm bu hengâmede seni unuttuğumuzu sanma Boğaziçi kayyumu! @melihbulu
Sadece Boğaziçi Üniversitesi öğrencilerine değil, bacağı kırılan Deniz Baran'la, omzu yırtılan Ali Berke'yle; tüm üniversitelerden omuzdaşlarımızla kapanmamış bir hesabın var senin!"

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

İmamoğlu: İftiraname çökmüştür, tarihin çöplüğünde hak ettiği yeri bulmuştur
Özgür Özel: “Allah’ın izniyle biz her kumpası aşarız”
Özgür Özel'e 'Akın Gürlek' soruşturması
Cumhurbaşkanı Erdoğan: AB'nin Türkiye'ye Duyduğu İhtiyaç Daha Fazladır
Bakan Fidan, İranlı Mevkidaşı Arakçi'yle Barışı Görüştü