"Benim tanık olduklarımı gören biri evden dışarı çıkmazdı" sözleriyle virüse dikkat çeken doktor Hakan Akelma koronavirüsten yoğun bakımda

Diyarbakır'da salgın hastanesine dönüştürülen Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görevli Anestezi ve Yoğun Bakım Uzmanı Doç. Dr. Hakan Akelma, koronavirüse yakalandı. Görev yaptığı hastanenin yoğun bakım servisinde tedavi gören Akelma, sosyal medyadan paylaştığı videoda dua bekledi.

 

"Benim tanık olduklarımı gören biri evden dışarı çıkmazdı" sözleriyle virüse dikkat çeken doktor Hakan Akelma koronavirüse yakalandı. 

YOĞUN BAKIMDA TEDAVİSİ SÜRÜYOR

17 Aralık'ta koronavirüs testi pozitif çıkan Akelma, durumunun ağırlaşması üzerine Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak görev yaptığı yoğun bakım servisinde tedavi altına alındı. Akelma, yüksek akışlı oksijen terapisi gördüğünü bildirdi.

"AKCİĞERLERDE TOPARLANMA VAR"

Başhekim Yardımcısı da olan Akelma, sosyal medyadan paylaştığı videoda, "Değerli arkadaşlar yüksek akışlı oksijen terapisi alıyorum şu an. Yanında da cipap, alıyorum. Şu an akciğerlerimde bir düzelme ve toparlanma var. Cipap ve high flow bu şekilde almaya devam edersem toparlanırım. Dualarınızı en yüksek perdeden bekliyorum" diye konuştu. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Halk TV'nin sahibi Cafer Mahiroğlu'ndan Kılıçdaroğlu'na: Kardeşim sen kendin yapmışsın sözleşmeyi
Erdoğan'dan 'F-35' ve 'S-400' sorusuna yanıt: 'Bizi izlemeye devam edin'
İddia: Kılıçdaroğlu yönetimi, Özgür Özel'i destekleyen 4 il başkanını daha görevden alacak
Müslim Sarı'dan İBB davasında tahliye edilen İnan Güney açıklaması
Artvin'de, NATO Zirvesi öncesi gözaltına alınan 6 kişi serbest bırakıldı