Belgeler doğrulanmaya başladı: TÜGVA temsilcisi İl Özel İdare'de

CHP'li Erhan Adem, TÜGVA Niğde İl Temsilcisi Burak Yaşar’ın Niğde İl Özel İdaresi’nde yaklaşık iki yıl önce inşaat mühendisi olarak çalışmaya başladığını belirterek “İş arkadaşlarıyla konuştuğumuzda çok fazla işe gitmediği söylendi" dedi.

Cumhuriyet'ten İlayda Kaya'nın haberine göre; Adem, yaptığı açıklamada, Yaşar’ın siyasi olanaklarını kullanarak işe alındığını öne süren Adem, “Burak Yaşar, üç sene önce TÜGVA’da göreve geldi. Daha sonra sözleşmeli personel olarak Niğde İl Özel İdaresi’nde inşaat mühendisi olarak işe başladı. Şimdi imza yetkisine de sahip.

İş arkadaşlarıyla konuştuğumuzda çok fazla işe gitmediğini, mesai yapmadığını öğrendik. TÜGVA’lı yöneticilerin siyasilerin isteği ile işe yerleştirildiğinin en somut örneklerinden birisi de Burak Yaşar. Hem il özel idaresinde hem de TÜGVA’da görevine devam ediyor. Biz, işinde başarılı olan, siyasete bakılmaksızın liyakat sahibi insanların işe yerleştirilmesini istiyoruz” dedi. 

TÜGVA ile ilgili ortaya çıkan belgelerin yalan olduğu iddialarına ilişkin de Adem, “Burak Yaşar örneğine bakarak iddiaların yalan olup olmadığını kamuoyu görebilir” ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

CHP Milletvekili İnan Akgün Alp’den ‘200 milyonluk fıstık’ tepkisi
Ümit Özdağ: Ülkemizde 3 milyondan fazla uyuşturucu bağımlısı var
Site aidatlarına yönelik düzenleme: 6 madde de kabul edildi
Trump'tan 'İran ile anlaşma' açıklaması: 'Son 24 saatte...'
Muhittin Böcek hâkim karşısında: 'Ondan kalan borçları da ödedik'