Bekaroğlu o yazıyı kabul etti, 'ama' dedi, Gazeteci Celal Eren Çelik seceresini döktü

Gazeteci Şaban Sevinç ve CHP'li Mehmet Bekaroğlu arasında alevlenen 'Ramazan' tartışmasında Sevinç, Bekaroğlu'na 'Kefere Kemal' sözlerini hatırlatmıştı. Bu sözlerini inkar eden Bekaroğlu'na Celal Eren Çelik yazılı kanıt sundu.

1 yıl önce Ramazan ayının koronavirüs nedeniyle ertelenmesini öneren gazeteci Şaban Sevinç’in sözleri, Atatürk karşıtlığıyla bilinen CHP’li Mehmet Bekaroğlu’nun sosyal medya mesajıyla yeniden gündem oldu. Sevinç, Bekaroğlu'na "Bu bizim Mustafa Kemal Atatürk’ümüze ‘Kefere Kemal’ diyen yeni CHP’li Mehmet değil mi? Şimdi de trollüğe mi soyunmuş?" diye seslendi.

Bunun üzerine Şaban Sevinç'e hakaret ederek 'Kefere Kemal' sözlerini inkar eden Bekaroğlu'na yanıt gecikmedi. Gazeteci Celal Eren Çelik Twitter üzerinden yaptığı bir paylaşımla Bekaroğlu'nun yazdığı söz konusu yazıyı paylaşarak Bekaroğlu'na "Su Üzerinde Yürümek başlıklı bu yazı size ait mi değil mi?" diye sordu. 

Söz konusu paylaşım şöyle: 

Mehmet Bekaroğlu ise bu kanıt üzerine yazının kendisine ait olduğunu  "Yazı bana ait. 1993 yalında Atatürk’e hakaret şöyle dursun bu tip saçmalıklar ve hafiflikler üzerinden İslsmcılık yapmanın yanlışlığı anlatılıyor. Yazının tamamını okursanız siz de bunu görürsünüz." sözleriyle kabul etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Dilek İmamoğlu: “142 suçlama bir güne sığıyorsa mesele adalet değil, savunmayı susturma çabasıdır”
İBB davasında 6 tahliye: Aralarında İnan Güney de var
Murat Ongun: Değer verdiğim hiçbir kimse itirafçı olmadı
Ekrem İmamoğlu: Benim Ankara'da yargılayacaklarım buradaki yargıyı yürütmeye çalışıyor
Kılıçdaroğlu'nun yeni planı: Özel sahadayken, her hafta bir basın toplantısı