Bakan Tunç'un mesajına yorum yapan Zafer Partili Karamahmutoğlu'na soruşturma

Azmi Karamahmutoğlu hakkında "kamu görevlisine hakaret" suçlamasıyla Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

Avukat Afşin Hatipoğlu, Zafer Partisi Sözcüsü Azmi Karamahmutoğlu'nun soruşturma kapsamında polis merkezinde ifade verdiğini bildirdi.

Hatipoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, şu ifadeleri kullandı:

"Müvekkilim Azmi Karamahmutoğlu’na, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’un bir paylaşımını alıntılayarak, 'Ne kadar da mistik…' yazdığı için Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından, 'Kamu görevlisine hakaret' gerekçesiyle soruşturma açılmıştır.

Soruşturma kapsamında, Ataköy Polis Merkezi’nde kendisi ifadesini vermiştir. Ülkemizin geldiği hukuk düzenini izah açısından, soruşturmaya konu bu ibretlik paylaşımı ise takdirlerinize sunuyoruz."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Özgür Özel kürsüden rest çekti: 'Seçime kadar bekle ulan'
Gözaltına alınan CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu: 'Algı operasyonu ile itibar suikastlığı yapıyorlar'
Devlet Bahçeli kürsüden LeMan'ı hedef aldı: 'İslamofobiye karşı bir eylem planı hazırlanmalı'
İzmir'de operasyon... Deniz Yücel çağrı yaptı: 'Göreve davet ediyorum'
İzmir'de CHP'ye operasyon: Eski başkan Tunç Soyer de gözaltına alındı!