Bakan Süleyman Soylu: ABD Büyükelçisi randevu istiyor; vermedim, vermeyeceğim!

Süleyman Soylu, katıldığı bir canlı yayında gündeme dair açıklamalarda bulundu. Soylu ABD Büyükelçisi'nin randevu istediğini ve randevu vermeyeceğini söyledi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, katıldığı bir canlı yayında gündeme dair açıklamalarda bulundu. Soylu ABD Büyükelçisi'nin randevu istediğini ve randevu vermeyeceğini söyledi.

Soylu'nun konuyla ilgili açıklamaları şöyle oldu:

ABD Büyükelçileriyle görüşmem, bu ülkeye saygı duymaya başladıkları andan itibaren ancak veririm.

ABD Büyükelçisi randevu istiyor, vermedim, vermeyeceğim, Bugün Cumhurbaşkanımıza saldıranlar 15 Temmuz'un elebaşını ABD'de saklıyorlar. Bu söylemler için bir sipariş verilmiş, anlaşılmıyor mu?

Cumhurbaşkanımız var, ne meseleleri varsa görebilirler. Bizim bu konuda bütün vekaletimiz sayın Cumhurbaşkanımızdadır.

Bakıyorlar ki, pandemi geçti, bu kadar ekonomi saldırı, asimetrik, simetrik saldırı yaptık, Kudüs'ü başkent ilan ettik, Müslümanların karizmasını çizmeye çalıştık. Ermeni yasa tasarısını geçirdik.

Burada Türkiye bir karar vermiş. 60'tan beri yaşayan Türkiye, Başbakanı idam edilen Türkiye, Süleyman Demirel'in eşine tasallut edilen tablo, rahmetli Özal'ın eşi Semra Hanım için her türlü dedikodu, iftirayı alçakça çıkaran bir tablo.

Sadece terör silahlı değil. Gayrinizami harp teknikleri yalan ve iftira üzerinden istikrarsızlık ve emperyalist aklını işlevselleştirmeye çalışıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Kanada'dan Trump'ı kızdıracak Çin açılımı
CHP’li Ağbaba, muhalif basın kuruluşlarına ilan vermeyen kamu kurumlarına sert tepki gösterdi: ‘Bunlar babanızın çiftliği değil’
Hakan Fidan, Kandil'in 'kalıcı adımlar atmamasını' değerlendirdi: ‘Bölgesel krizlerden istifade etmek istiyorlar’
İmamoğlu'nun "diploma davasındaki" konuşmasının tamamı
Ekrem İmamoğlu'ndan diploma davasında çarpıcı savunma: 'Bu yazı açıkça tehdittir...'