Bakan Soruşturma İzni Vermişti, O Erdoğan'a Gidip Fotoğraf Paylaştı

İçişleri Bakanı Yerlikaya Nazilli Belediye Başkanı hakkında ihale usulsüzlüğü'nden soruşturma izni verdi. Bakanın imzasından sonra Başkan Kürşat Engin Özcan Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştü sonra da görüşmeye ilişkin bu fotoğrafı sosyal medyada paylaştı.

Yerlikaya soruşturma izni verdi, başkan Erdoğan'ı ziyaret edip fotoğraf paylaştı

İçişleri Bakanı Yerlikaya'nın 'ihale usulsüzlüğü'nden hakkında soruşturma izni verdiği Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşüp fotoğrafını yayınladı.

Seçildiği İYİ Parti'den istifa ederek 23 Kasım 2022'de AK Parti'ye geçen Aydın Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın hakkında soruşturma izni vermesi sonrası Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ı ziyaret etti.

Erdoğan'la birlikte çekilmiş fotoğrafını X (Twitter) hesabından paylaşan Özcan "Nazillimize olan sevgisini derinden hissettiğimiz Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a kabullerinden dolayı teşekkür ediyorum. Cumhuriyetimizin 100. Yılında #TürkiyeYüzyılı hedefimize ulaşmak için azimle çalışacağız." notunu düştü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

AKP’li milletvekilin madenine çevreyi kirlettiği için bir para cezası daha
Ekrem İmamoğlu'ndan 'Demirtaş' ve 'Yüksekdağ' çağrısı: 'Tahliyeleri bir an evvel gerçekleşmelidir'
CHP lideri Özel'den gazetecilere operasyona ilk tepki
Mitingin ardından jet soruşturma! Özgür Özel'den ilk açıklama: 'Hayvanlara hakaret olmasın diye bir daha söylemiyorum'
Bülent Arınç'tan Bahçeli'ye eleştiriler: Demirtaş ve Kavala'yı ziyaret edeceğini duyurdu