Bahçeli'nin İçini Acıtan Fotoğraf! Sosyal Medyada Gündem oldu

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin grup toplantısında yaptığı konuşma bugün siyasetin gündemini belirledi. Bahçeli'nin kullandığı "Partimizden ihraç edilen bir şahısla bile aynı kareye girmeye içimiz acısa bile ses çıkarmadık" sözlerinin hedefi belli oldu.

MHP Grup Toplantısı'nda konuşan Bahçeli isim vermeden dikkat çeken bir Sinan Oğan göndermesi yaptı. Bahçeli, "İçimiz kan ağlayarak, ihraç ettiğimiz zatla aynı karede poz verdik" diyerek Sinan Oğlan ile birlikte çektirdikleri fotoğraf karesini hatırlatarak "Sanırım herkes mesajı aldı" dedi.

AKP'YE SİNAN OĞAN GÖNDERMESİ

AKP'ye Sinan Oğan göndermesinde bulunan Bahçeli, "Cumhurbaşkanımızın 14 ve 28 Mayıs'ta başarıya ulaşması için her özveriyi gösterdik. Kiminle istiyorsa görüşüp temas kurmasına destek verdik. Hatta partimizden ihraç edilen bir şahısla bile aynı kareye girmeye içimiz acısa bile ses çıkarmadık. Sanırım herkes anladı" diye konuştu.

Bahçeli'nin bahsettiği o isim MHP'den ihraç edilen Sinan Oğan.

MHP'DEN İHRAÇ EDİLDİ

MHP, 2014 ile 2015'teki seçimlerin öncesi ve sonrasında parti tüzüğüne uygun açıklamalar yapmadığı için MHP'den ihraç edildiğini açıklamıştı.

ERDOĞAN'I DESTEKLEMİŞTİ

ATA İttifakı Cumhurbaşkanı adayı olan Sinan Oğan, 28 Mayıs seçimlerinin ikinci turunda Erdoğan'ı desteklemişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Özgür Özel: Adayımız Ekrem İmamoğlu
Özgür Çelik'ten Tonguç Çoban'ın tutuklanmasına tepki: 'Halka hizmet etmek suç değildir!'
Özgür Özel, KKTC Cumhurbaşkanı Erhürman ile bir araya geldi
Kabinede revizyon iddiası: Berat Albayrak ve Efkan Ala'nın ismi geçiyor
CHP'nin 2026'daki ilk mitingi için adres belli oldu