Bahçeli'den 'MHP içinde darbe' iddiasına yanıt: Hepsi fasa fiso

Devlet Bahçeli, "Demokrasi sevdalısı Milliyetçi-Ülkücü Hareket’ten nasıl darbeci çıkacak? İftira ve isnatlar bizi yolumuzdan döndüremez. Bunların hepsi fasa fiso" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türkgün gazetesine verdiği röportajda gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Bahçeli, "Süreç başarılı olmazsa MHP içinde Bahçeli'ye darbe yapılacak" iddiasına şöyle yanıt verdi:

"MHP içinden şahsıma darbe yapılacakmış. Demokrasi sevdalısı Milliyetçi-Ülkücü Hareket’ten nasıl darbeci çıkacak, işin doğrusu gülümseyerek düşündüm. İftira ve isnatlar bizi yolumuzdan döndüremez. Bunların hepsi fasa fiso."

Bahçeli, "Terörsüz Türkiye milli ve tarihi bir hedeftir. Hedefle ilgili taviz, tehir veya en küçük tereddüt asla söz konusu değildir. Ok yaydan çıkmıştır. Gemiler yakılmıştır. Kararlılığımız aşınmaz ve tartışılmaz düzeydedir" diye konuştu.

Ne olmuştu?

Eski AKP Milletvekili Şamil Tayyar, Abdullah Öcalan'ın sürece ilişkin, "Eğer başarılı olmazsa MHP içinde Devlet Bey'e darbe yapılacak" dediğini iddia etmişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Dilek Kaya İmamoğlu'ndan Adalet Bakanlığı'na çağrı
CHP'den TOBB yöneticilerine hususi pasaport teklifi
Adaylık iddiaları gündemdeydi… Bilal Erdoğan’dan 'siyasi kariyer' yanıtı
AKP’li Tayyar’dan iktidarın ekonomi yönetimine eleştiri: ‘Bu saatten sonra her bahane kabak tadı veriyor artık’
Tülay Hatimoğulları'ndan 'süreç' şikayeti: 'Hiçbir pratik adım atılmıyor'