Babacan Fetöya selam çakıyor

Eski AKP milletvekili Turhan Çömez: Babacan seçime yakın Fetöya selam çakıyor

Burcu Uğur'un konuğu olan Eski AKP Milletvekili Turhan Çömez Ali Babacan ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

Turhan Çömez aktif AKP milletvekillerinin bir kısmı ile görüştüğünü, umutsuz olduklarını ve AKPyi mutlu etmeyeceğini düşündüklerini belirtti. 

Ali Babacan dönemi ile ilgili önemli açıklamalarda bulunan Çömez ekonomik krizin temellerinin atıldığını, bu konuda Ali Babacan'a vermiş olduğu soru önergelerine yanıt alamadığını ifade etti.

Türkiye'de usulsuz özelleştirmeler o dönemde yaşandı. Telekom'un özelleştirilmesi o dönemde yapıldı diyen Çömez "buradan soruyorum bunca yanlış iş yapılırsan Sayın Babacan neredeydi?" dedi. 

Yargıdaki FETÖ militanları Ali Babacan'ın sağ kolu olan Sadullah Ergin tarafından yargı içine yerleştirildiğini söyleyen Çömez, Ali Babacan'ın seçime doğru FETÖya selam çaktığını ifade etti. 

Yayını Bizim TV Youtube kanalından izleyebilirsiniz. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

‘Onurlu mücadelemizin lekelenmesine izin vermeyiz’
CHP'li İnan Akgün Alp: Yangında sorumluluğu bulunan şirketlere yaptırım uygulandı mı?
CHP'li Bakan'dan elektrik şirketine videolu yalanlama: 'İzmir yandı kül oldu'
AKP’li Birinci: 'İBB soruşturması devlet kararıdır, Ekrem bir Zelenski projesidir'
CHP yönetiminin kararı merakla bekleniyor: Kemal Kılıçdaroğlu ve ekibi ihraç edilecek mi?