Azerbaycan 'savaş hali' ilan etti!

Azerbaycan, cephe hattı ve riskli bölgeleri içeren bir 'savaş hali' ilanında bulundu.

Azerbaycan'da, cephe hattı ve riskli bölgelerde 24 saat için "Savaş Hali" ilan edildi.

Azerbaycan'da başkent Bakü'nün de aralarında olduğu bazı kentlerde gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere sokağa çıkma yasağı ilan edildi.

SAVAŞ HALİ İLANI

Saat 17.00 itibari ile Azerbaycan, cephe hattı ve riskli bölgeleri içeren bir 'savaş hali' ilanında bulundu.

Azerbaycan parlamentosu özel bir oturumla bazı şehir ve bölgelerde sıkıyönetim kararı aldı. Toplantının açılışını yapan Meclis Başkanı Sahiba Gafarova, gündemde bir konunun yer aldığını açıkladı.

Parlamento görüşmesinden sonra yapılan açıklamada “Azerbaycan Cumhuriyeti Anayasasının 109’uncu Maddesi, 29’uncu Maddesi ve 111’inci Maddesine göre Azerbaycan Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Kararı ile ülkede sıkıyönetim ilan edilmesi konusu görüştü. Görüşmelerin ardından ülkenin bazı şehir ve bölgelerinde sıkıyönetim uygulanmasına karar verildi” denildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

İmamoğlu: İftiraname çökmüştür, tarihin çöplüğünde hak ettiği yeri bulmuştur
Özgür Özel: “Allah’ın izniyle biz her kumpası aşarız”
Özgür Özel'e 'Akın Gürlek' soruşturması
Cumhurbaşkanı Erdoğan: AB'nin Türkiye'ye Duyduğu İhtiyaç Daha Fazladır
Bakan Fidan, İranlı Mevkidaşı Arakçi'yle Barışı Görüştü